Sofie Dekeyser
Integratief therapeut (io)
e-mail: sofie@praktijkdenieuwemaan.be
tel: +32 479 95 35 80

Sofie Dekeyser studeerde in 2000 af als licentiaat Sociale Wetenschappen aan de KU Leuven. In 2001 behaalde zij een MBA General Management aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Momenteel volgt Sofie een opleiding Integratieve Psychotherapie aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie (AIHP). Vanuit deze opleiding neemt zij op regelmatige basis deel aan bijscholingen, supervisies en intervisies.

Dankzij een loopbaan van ruim 20 jaar in bedrijfsleven en haar opleiding tot Integratieve Psychotherapeut kan je bij Sofie terecht voor een integratieve aanpak om tot persoonlijke groei te komen. Samen gaan we op zoek naar de methode of techniek die het dichts bij jou staat. Wat hierbij altijd centraal staat is het scheppen van een veilige en warme omgeving waar er ruimte is voor jouw verhaal.

Als mama van een zoon met ASS en een dochter met ADD is pycho-educatie rond deze thema’s iets waar Sofie graag in meedenkt. Het verkrijgen van inzichten in sterktes en valkuilen, het zoeken van hulpmiddelen en het trainen van nieuwe vaardigheden zijn stappen waar Sofie als therapeut naast haar cliënt staat.

Vanaf februari 2023 kan je eveneens bij Sofie terecht voor Brainspotting.

Sofie is beschikbaar op afspraak:


Zaterdag: 
09.00 -13.00 uur

Sofie

CONTACTGEGEVENS

Adres:

Boomgaardstraat 15
2300 Turnhout


© Copyright 2023 Praktijk De Nieuwe Maan