Gitte Fransen
Psychologisch Consulent
Kindertherapeut
e-mail:gittef@praktijkdenieuwemaan.be
tel: +32 475 96 86 03

Gitte Fransen studeerde in 2013 af als Bachelor Toegepaste Psychologie, optie School- en Pedagogische Psychologie aan Lessius Antwerpen. Aanvullend volgde ze de opleiding Kindertherapie aan de Educatieve Academie te Berchem. Daarnaast volgde ze verschillende opleidingen o.a. rond hechting, VIPP-SD, Individueel Emotioneel Begeleider en Shiatsu kindermassage. Verder rondde ze de opleiding Integratieve Kindertherapie af en is ze onderricht om adhv Brainspotting te werken rond angsten en trauma.

Ze biedt voornamelijk psychologische begeleiding en therapie aan (jonge) kinderen en hun gezinscontext. Zowel individuele gesprekken als gezinsgesprekken zijn mogelijk. Gitte heeft zich als ervaringsdeskundige verdiept in het thema hoogsensitiviteit en overprikkeling, waardoor ze een gepaste ondersteuning/begeleiding kan bieden aan kinderen en volwassenen met hulpvragen hierrond. Daarnaast kan je bij Gitte terecht voor thema’s als zelfbeeld, emotionele moeilijkheden, gedragsmoeilijkheden, opvoedingsvragen, faalangst en andere angstthema’s, hechtingsmoeilijkheden, emotieregulatie, trauma,…

Gitte werkt op maat van het kind/het gezin. Ze gaat steeds op zoek naar de meest aansluitende manier van werken voor elk kind (creatieve werkvormen, spel, visuele werkvormen, verhalen, relaxatie/mindfulness, gesprek, lichaamsgericht werken,…). De nadruk ligt op het versterken van de krachten en talenten van kinderen en hun gezin en het aanspreken van het zelfhelend vermogen. Hiertoe beschikt zij ook over een shiatsumat en shiatsu body cushion.

Tot slot neemt Gitte ook intelligentie onderzoek af.

Gitte is beschikbaar op afspraak:


Woensdag (in de even weken):
13.00 – 19.00 uur

Vrijdag:
13.00 - 20.00 uur

Zaterdag:
9.30 - 16.00 uur

Gitte

CONTACTGEGEVENS

Adres:

Boomgaardstraat 15
2300 Turnhout

© Copyright 2023 Praktijk De Nieuwe Maan