Lucia Bertrand
Integratief Psychotherapeut
Life coach
e-mail:lucia@praktijkdenieuwemaan.be
tel: +32 474 46 61 61

Lucia Bertrand (°1967) is life coach en psycho-energetisch therapeut. Ze studeerde gezinswetenschappen en volgde een 4-jarige coachingopleiding bij EPECA (Psycho Energetische Coaching Association). Daarnaast volgde ze verschillende opleidingen, waaronder Intuïtieve Ontwikkeling bij Timotheus vzw, en workshops bij o.a. Dr. Wil Wauters (Instituut voor Multidimensionele Psychologie, Mechelen) en Godeliva Ulleners (Transactionele Analyse, Mechelen).
In de loop van haar carrière heeft zij gewerkt als kind-gezinsbegeleider bij Kinderwerking Fabota vzw te Leuven. Ze was er ook coachingverantwoordelijke voor het personeel en de stagiairs. Verder werkte ze als stagesupervisor Jeugd- en Gehandicaptenzorg, in het volwassen onderwijs VTI te Leuven. Als zelfstandig life coach heeft ze verschillende jaren ervaring in het individueel werken met volwassenen, alsook met koppels. Bijkomend gaf ze samen met Lien Vandenbroucke meerdere jaren groeiworkshops voor vrouwen.

Lucia behandelt hulpvragen omtrent verschillende levensdomeinen, daar waar men het gevoel heeft vast te zitten, geen energie meer heeft. Hulpvragen omtrent rouw zijn bij haar ook zeer welkom. Dit kan rouw in de brede zin van het woord zijn bv. scheiding, verhuis, carrièreswitch, transgender, een nieuwe levensfase (menopauze/pensioen). Ook rouw die niet of nog te weinig als rouw erkend wordt, denk hierbij aan (vroeg) zwangerschapsverlies maar ook aan abortus. Ook wanneer men niet onmiddellijk zelf een oorzaak kan vinden en er vage klachten zijn.

Lucia vertrekt van datgene wat zich spontaan aandient, de talenten en het potentieel van cliënt. Het doel is om samen met de cliënt terug beweging te brengen in vastgelopen situaties en zo terug bij de essentie te komen.

Lucia is beschikbaar op afspraak:

Dinsdag:
15.00 - 19.00 uur 

Woensdag:
14.30 - 19.30 uur

Donderdag:
9.30 - 18.30 uur

Zaterdag (om de twee weken):
9.30 - 11.30 uur

Lucia

CONTACTGEGEVENS

Adres:

Boomgaardstraat 15
2300 Turnhout

© Copyright 2023 Praktijk De Nieuwe Maan