Martine Brosens
Coach & therapeut
e-mail: martine@praktijkdenieuwemaan.be
tel: +32 486 44 79 07 

Martine Brosens behaalde in 1992 haar diploma Bachelor psychiatrisch verpleegkundige en werkt(e) binnen de psychiatrie met verschillende doelgroepen op uiteenlopende afdelingen. In 2003 maakte zij de overstap naar psychotherapie en werkte ze 16 jaar in een psychotherapeutisch centrum.

In 2008 startte zij, naast haar werk als psychiatrisch verpleegkundige, met haar eigen praktijk Spiegelend Paard. Naast het coachen met hulp van paarden specialiseerde zij zich ook in werken met Brainspotting (fase 1 en 2) en Therapeutisch Boksen. In 2022 koos ze ervoor om resoluut afscheid te nemen van werken in dienstverband.

Martine haar rugzak is rijkelijk gevuld met diverse tools en methodieken die ze heeft vergaard door middel van uitgebreide opleidingen, workshops en trainingen. Vooral binnen het systemisch werk, rouwbegeleiding, Rots en Water… Nog steeds blijft zij zich op verschillende domeinen bijscholen.

Als coach/therapeut zal Martine samen met jou op zoek gaan naar de oorsprong van je emoties, de functies van je gedag en de gevolgen van je denkpatronen. Het verworven inzicht in je eigen patronen fungeert als fundament om verder aan de slag te gaan en werken aan verandering.

Martine beschikt over een ruimte kennis en ervaring om de juiste tools in te zetten en je verder op weg te helpen. Dit kan zijn via Brainspotting (dit is een techniek die breed inzetbaar is voor allerhande klachten waaronder verslaving, trauma en vastzittende of terugkerende patronen), gesprekken, Therapeutisch boksen (hierbij staat het gebruik van bokstechnieken als een metafoor voor het begrijpen van je emoties, gedachten en gedrag centraal). Martine werkt hierbij vanuit een holistische benadering waarin ze lichaam en geest met elkaar verbindt.

Martine is beschikbaar op afspraak:


Donderdag:
13.00 -19.00 uur               

Martine

CONTACTGEGEVENS

Adres:

Boomgaardstraat 15
2300 Turnhout

© Copyright 2023 Praktijk De Nieuwe Maan