Martine Brosens
Coach & therapeut
e-mail: martine@praktijkdenieuwemaan.be
tel: +32 486 44 79 07 

Martine Brosens (°1970) behaalde in 1992 haar diploma Bachelor psychiatrisch verpleegkundige en werk(te) binnen de hulpverlening met verschillende doelgroepen op uiteenlopende afdelingen binnen psychiatrie. In 2003 maakte zij de overstap naar psychotherapie en werkte 16 jaar in een psychotherapeutisch centrum. Even was er de roep naar psychiatrie en ging terug aan de slag als mobiele psychiatrisch verpleegkundige waar ze op alle afdelingen binnen psychiatrie inzetbaar was. De groei van haar praktijk Spiegelend Paard - praktijk voor zelfontwikkeling zorgde ervoor dat ze in 2022 resoluut koos om afscheid te nemen van het werken in dienstverband.
Martine volgde heel wat workshops, trainingen, cursussen binnen het systemisch werk, rouw en rouwbegeleiding. Zij volgende een opleiding voor Brainspotting (fase 1 en 2) wat breed inzetbaar is voor allerhande klachten waaronder verslaving, trauma en vastzittende of terugkerende patronen. Zij is ook gecertificeerde Rots en Water trainer (weerbaarheidstraining).
Als coach/therapeut zal Martine samen met jou op zoek gaan naar de oorsprong van je emoties, de functies van je gedag en de gevolgen van je denkpatronen. Het verworven inzicht in je eigen patronen fungeert als fundament om verder aan de slag te gaan en werken aan verandering. Martine beschikt over een ruimte kennis en ervaring om de juiste tools in te zetten en je verder op weg te helpen. Martine werkt hierbij vanuit een holistische benadering waarin ze lichaam en geest met elkaar verbindt.   

Martine is beschikbaar op afspraak:


Donderdag:
12.30u-17.00u Martine

CONTACTGEGVENS

Adres:

Patriottenstraat 90
2300 Turnhout

© Copyright 2020 Praktijk De Nieuwe Maan